De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

11 augustus 2009

Bereikbaarheid Agneskerk

Per auto
De Sint-Agneskerk is zeer goed bereikbaar per auto, zowel vanuit de stad Amsterdam als vanaf de snelweg A10 (afrit S107).

In de omliggende straten is parkeergelegenheid (betaald; op zondag gratis).
Parkeren op de ventweg vóór de kerk is niet toegestaan. Indien u daar toch parkeert, dan geschiedt dat op eigen risico. Houdt u in elk geval de doorgang vrij voor andere voertuigen en voor hulpdiensten, zoals brandweer en ambulances.

Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer
Vele bus-, tram- en metrolijnen, afkomstig uit alle richtingen, hebben een halte vlakbij of in de buurt van onze kerk.

Buslijnen
Lijnen 15, 62, 142, 145, 170, 172, 197 (van/naar Schiphol) en 370 (halte Haarlemmermeerstation).

Tramlijnen
Lijnen 2, 16 en 24 (halte Amstelveenseweg).

Metro
Lijn 50 (halte Amstelveenseweg).

Taxi
Er is een taxistandplaats recht tegenover de kerk.

(Klik op de kaart voor een vergroting van de plattegrond.)

Sint-Agneskerk
Amstelveenseweg 163