De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van zondag 31 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

27 augustus 2009

Externe link toegevoegd: kath.net

Aan het rijtje met links naar andere websites is kath.net toegevoegd. Deze website met 'katholische Nachrichten' richt zich niet alleen op Duitstalige katholieken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar heeft ook een internationaal gedeelte in meerdere talen, waaronder het Engels.

Op deze website treft u een veelheid aan betrouwbare katholieke informatie, video's (op kathTube, de katholieke versie van YouTube), achtergronden, gebeden, een webshop enz.