De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van vandaag (11.00 uur) kunt u hier rechstreeks volgen of terugkijken.

30 oktober 2009

Nieuw: Agneskerk twittert

Twitter is het Engelse woord voor 'kwekken' of 'tjilpen'. Het is een website waarmee korte berichten ('tweets') gestuurd kunnen worden naar een groep mensen. Op die manier kan iemand laten weten wat hij aan het doen is.
Twitter is populair. Per seconde worden 200 tweets verzonden.

Sinds enkele dagen is ook de Agneskerk aan het twitteren. Met uw mobiele telefoon of op internet kunt u alles volgen wat wij daar aanbieden.

Kijk voor de Twitter updates in de rechterkolom op deze site of ga naar www.twitter.com/agneskerk en meld u aan om ons te volgen.