1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

30 oktober 2009

Nieuw: Agneskerk twittert

Twitter is het Engelse woord voor 'kwekken' of 'tjilpen'. Het is een website waarmee korte berichten ('tweets') gestuurd kunnen worden naar een groep mensen. Op die manier kan iemand laten weten wat hij aan het doen is.
Twitter is populair. Per seconde worden 200 tweets verzonden.

Sinds enkele dagen is ook de Agneskerk aan het twitteren. Met uw mobiele telefoon of op internet kunt u alles volgen wat wij daar aanbieden.

Kijk voor de Twitter updates in de rechterkolom op deze site of ga naar www.twitter.com/agneskerk en meld u aan om ons te volgen.