De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

22 augustus 2009

Nieuw op Agnes-online: Angelus-toespraken

Met ingang van deze week kunt u op de website van de Agneskerk wekelijks de volledige Angelus-toespraak van paus Benedictus XVI terugkijken. Op zon- en feestdagen houdt de Paus een toespraak - in meerdere talen - rond het bidden van het Angelus-gebed om 12.00 uur.
Met Kerstmis en Pasen wordt het Angelus vervangen door de zegen Urbi et Orbi (voor de stad en voor de wereld).

Afhankelijk van het beschikbaar stellen van de beelden door de Vaticaanse televisie, kunt u de toespraken op deze site verwachten tussen zondagavond en dinsdagmorgen.