De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

2 augustus 2009

Nieuwe noveenkaarsen

In 'het winkeltje' van de kerk zijn nieuwe noveenkaarsen verkrijgbaar met onder anderen afbeeldingen van padre Pio, paus Benedictus XVI, Onze Lieve Vrouw, Sint Jozef en de heilige Familie. De kaarsen kosten slechts 5 euro per stuk; u kunt ze op verschillende plaatsen in de kerk ontsteken. Vergeet niet dat het branden van de kaarsen ook daadwerkelijk vergezeld dient te gaan van uw negendaags (noveen) gebed.