De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van zondag 31 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

21 augustus 2009

Pols paus Benedictus XVI uit het gips

Vijf weken na een val waarbij paus Benedictus XVI zijn rechterpols brak, is vandaag het gips van de pols verwijderd. Uit röntgenfoto's blijkt dat de breuk optimaal is hersteld.
De Paus is onmiddellijk begonnen met fysiotherapie teneinde de volledige functies in zijn rechterarm en -hand weer terug te krijgen. Dat is des te meer noodzakelijk omdat hij gewend is zijn teksten handmatig te schrijven.

21 augustus 2009