De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

12 april 2010

Website in een nieuw jasje

Sinds vandaag is deze website voorzien van een gewijzigde lay-out. De vorige opmaak voldeed niet meer en had technische problemen.

Een voordeel van deze nieuwe opmaak is dat het volledige scherm wordt benut, waardoor onder meer grotere foto's en video's kunnen worden geplaatst en waardoor u minder hoeft te scrollen.

De inhoud van de site is niet gewijzigd, maar alles is iets overzichtelijker gerangschikt. Enkele belangrijke zaken hebben bovenaan een eigen tabblad gekregen. Daarmee kunt u snel schakelen tussen bijvoorbeeld de routebeschrijving, de agenda en de financiën.

Mocht u iets tegenkomen dat niet goed werkt, laat het ons dan weten.