De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

30 april 2010

Informatiebulletin Agneskerk nu ook online

Het maandelijkse kerkblad van de Agnesparochie, simpelweg Informatiebulletin genoemd, is nu ook op deze website beschikbaar: Via het tabblad Informatiebulletin bovenaan deze site of door hier te klikken.

In het bulletin voor de maand mei is er veel aandacht voor de beëindiging van het door paus Benedictus XVI uitgeroepen Jaar van de Priester, de vaste column van onze parochie-administrator, de zeereerwaarde pater M. Kromann Knudsen FSSP, en uiteraard het schema van Mistijden en andere liturgische vieringen in de kalender.

Zie: Informatiebulletin elke maand per e-mail