De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

30 april 2010

Informatiebulletin Agneskerk nu ook online

Het maandelijkse kerkblad van de Agnesparochie, simpelweg Informatiebulletin genoemd, is nu ook op deze website beschikbaar: Via het tabblad Informatiebulletin bovenaan deze site of door hier te klikken.

In het bulletin voor de maand mei is er veel aandacht voor de beëindiging van het door paus Benedictus XVI uitgeroepen Jaar van de Priester, de vaste column van onze parochie-administrator, de zeereerwaarde pater M. Kromann Knudsen FSSP, en uiteraard het schema van Mistijden en andere liturgische vieringen in de kalender.

Zie: Informatiebulletin elke maand per e-mail